Ο Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚ

Ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Νίκος Παναγιώτου είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας, βάσει της κατά πλειοψηφία απόφασης του δ.σ. του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών που συνεδρίασε χθες και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Ο κ. Παναγιώτου εκλέχθηκε πρόεδρος με τις 5 ψήφους των προερχόμενων από τη ΔΑΚΕ (ΝΔ) και τις ΣΥΝΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ) μελών του δ.σ. υπερισχύοντας του προερχόμενου από τις Παρεμβάσεις διεκδικητή της θέσης Δ. Παπαδόπουλου που πήρε 3 ψήφους (Παρεμβάσεις – Συνεργαζόμενοι) ενώ βρέθηκε και ένα λευκό του εκπροσώπου της ΠΕΚ.

Γραμματέας εκλέχθηκε ο προερχόμενος από την ΠΕΚ Χρ. Ντελής με 6 ψήφους (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ) και 3 λευκά (Παρεμβάσεις)

Αντιπρόεδρος η Ερμίνα Μαγαλιού (ΣΥΝΕΚ) επίσης με 6 ψήφους (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ) και 3 λευκά (Παρεμβάσεις)

Ταμίας ο Κώστας Κωστόπουλος (ΔΑΚΕ) με 7 ψήφους (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ) +1 Παρεμβάσεις και 2 λευκά (Παρεμβάσεις).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το δ.σ. έχουν παραιτηθεί οι Δημήτρης Κοντελές (Παρεμβάσεις) και Γιάννης Ρουμπακιάς και στη θέση τους ανέλαβαν οι Δ. Ρεπανάς και Χρ. Ντελής αντίστοιχα.

ΤΟ ΔΣ.

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση το δ.σ. της ΕΛΜΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει και τα εξής:

“Το νέο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και υγεία για τη νέα χρονιά.

Καλεί τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο συνδικάτο για να παλέψουμε όλοι μαζί για την επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και η εκπαίδευση γενικότερα.

Παράλληλα με τη συμμετοχή σας στους αγώνες μας, σας  καλούμε να αγκαλιάσετε κάθε πρωτοβουλία του Δ.Σ. σε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα. Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ.  πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, 8:30 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Λαπιθών 6)”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ