Ο ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ 37ΧΡΟΝΗ

Από πνιγμό έχασε τη ζωή της η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, από το Βελβεντό, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μεταξύ άλλων και κάταγμα στο κρανίο, πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον συζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης, βρέθηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια του θύματος ως απόρροια βιαιοπραγίας.

Η άτυχη Ανθή, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια καβγά και το πτώμα της εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σ’ ένα από τα χωράφια της οικογένειας. Ο δράστης, Αναστάσιος Τσιουχάρας, συνελήφθη και ομολόγησε ότι τη στραγγάλισε με τα χέρια του το βράδυ του Σαββάτου. Στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι και την επόμενη ημέρα έσπευσε να φρεζάρει το χώμα, προκειμένου να μη φαίνεται το σημείο όπου είχε σκαφτεί.

Αυτή του η κίνηση, ωστόσο, ήταν που τον πρόδωσε, καθώς αυτήν την περίοδο δεν γίνονται τέτοιες γεωργικές εργασίες λόγω καιρικών συνθηκών -ειδικά στην ημιορεινή περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί, που ήταν πεπεισμένοι από την αρχή ότι επρόκειτο για έγκλημα, ερεύνησαν 13 χωράφια του συζύγου, στα περισσότερα από τα οποία υπάρχουν ροδακινιές -και αυτήν την περίοδο γίνονται εργασίες κλαδέματος. Την ίδια στιγμή, ένα από τα σιτοχώραφα που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του οικισμού στον δρόμο προς τον Πολύφυτο, βρέθηκε φρεζαρισμένο σ’ ένα τμήμα του μόνο, και μάλιστα με πρόχειρο τρόπο, γεγονός που κίνησε τις υποψίες.

Υπό κράτηση ο πατέρας του δράστη

Παράλληλα, συνελήφθη και ο πατέρας του συζυγοκτόνου της Κοζάνης και πεθερός της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, Μανώλης Τσιουχάρας, με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν για την εξιχνίαση του εγκλήματος, βρέθηκαν στο σπίτι του 67χρονου πατέρα του δράστη, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, τις οποίες κατείχε χωρίς άδεια. Σημειώνεται ότι η εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης που βρέθηκε νεκρή στο χωράφι, ήταν ότι Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα».

Ο πεθερός έλεγε ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».

zougla.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ