ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποφασισμένοι να δώσουν ενωμένοι σκληρό αγώνα ενάντια στην πολιτική ξεκληρίσματος που αναμένεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση με τις αλλαγές στη φορολόγηση και στο ασφαλιστικό εμφανίστηκαν σήμερα οι αγρότες του Τυρνάβου που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των συνεταιρισμών και των συλλόγων της περιοχής

101_1077και πήραν μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμ με στόχο να καθοριστούν οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση των δυναμικών κινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Στη σύσκεψη ανέπτυξαν εισηγήσεις ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Αθ. Χαλούλης, ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Αγ. Ραψανιώτης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Αμπελώνα Θανάσης Γκούμας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Γ. Κόκκορας, ο γραμματέας του Α.Σ. Αργυροπουλίου Κ. Χατζής ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του δ.σ. Τυρνάβου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΕΟΑΣΝΛ και της επιτροπής αγώνα ενώ στο τέλος αναμένεται να αποφασιστεί η μορφή και ο τόπος της κινητοποίησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ