ΑΕΛ: “ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ” ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!

Με παίκτες και προπονητικό τιμ να επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στο ARENA με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (15.00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της F.L, με τους «νησιώτες» να παρατάσσονται με υπηρεσιακό προπονητή το Δημήτρη Νόλη μετά την αποχώρηση Κολονέλο.

Σε ένα ματς που κρύβει παγίδες η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αναστασόπουλου που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ σε «καραντίνα» παραμένει ο Ναγιάρ που ζήτησε «συγγνώμη» για τη συμπεριφορά του και τέλος εκτός αποστολής τέθηκε και ο Πάτο που ένοιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στη 19άδα που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός  Ρ. Ντόστανιτς συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Χάμος, Μασούρας, Μονιάκης, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Κρητικός, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης.

Την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο κλήθηκε να διαιτητεύσει ο 27χρονος Αλέξανδρος Τσαμούρης με βοηθούς τους  Δημήτρη Τζιλίρη και Γιώργο Γιαννίκο, όλοι του συνδέσμου Πειραιά.

Τέλος τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται από 5-30 ευρώ, με ελεύθερη είσοδο για τα ΑμεΑ και τους συνοδούς τους.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ

Η πρόσφατη αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στην εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA.

Η νέα κλήση σε απολογία ορίστηκε για την Πέμπτη 21/1 και ώρα 16.00, ενώ ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Β’ Εθνικής θα βρεθεί η ΑΕΛ και την Παρασκευή (22/) για το ματς με τον Πανσερραϊκό, με την ΠΑΕ να κινδυνεύει ως υπότροπος με νέα τιμωρία!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ