ΜΕ «ΧΡΥΣΟ» ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ!

Λαρισινό ντέρμπι ζωής και θανάτου για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σήμερα στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου με την τοπική ομάδα να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στο Δωτιέα Αγιάς σε ένα ματς τεράστιου βαθμολογικού ενδιαφέροντος και για τις δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φάση μόλις στο 4’ για τους φιλοξενούμενους με τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων μετά από προσπάθεια του Τσατσαλίδη, για να έρθει η απάντηση του Τυρνάβου 3’ λεπτά αργότερα με χαμένη ευκαιρία του Κρίτσα.

Ανούσια υπεροχή του Τυρνάβου και σωρεία χαμένων ευκαιριών με τους Κρίτσα, Καρλιάμπα και Τασιούλη, ενώ στο 40ο λεπτό στις αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε να προστεθεί και ένα τετ α τετ του Χρηστίδη!

Το «γόρδιο δεσμό» για τους παίκτες του Ζιάκα ήρθε να λύσει στο 60’ ο Τασιούλης που έπαιξε το 1-2 με το Βούζα και με πλασέ εκτέλεσε τον Παϊτέρη.

Παίκτης-κλειδί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαγιάννης που σε δύο περιπτώσεις,  στο 70’ και το 91’, «κατέβασε ρολά» κρατώντας έτσι το 1-0 και την υπερπολύτιμη νίκη για τους Τυρναβίτες.

Ειρήνη Παπουτσή.

ΦΩΤΟ: Athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ