ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ελασσόνας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2016 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
  1. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2016 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
  1. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 231.329,38 € (Α’ Δόση) για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3756/2009. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  1. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 693.988,16 € (Β’ Δόση) για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3756/2009. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  1. Έγκριση παράτασης των συμβάσεων προμήθειας καυσίμων κίνησης και θέρμανσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  1. Έγκριση υπογραφής σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης ΚΑΠ μηνός Ιανουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  1. Σύσταση των επιτροπών παραλαβής και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους σε αυτές. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
  1. Σύσταση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
  1. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρου στην Ελληνική Αστυνομία για τη στέγαση του Α.Τ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ