Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ ΚΑΙ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ

Οριστικοποιήθηκε το ¨Πρόγραμμα¨ της ¨Ημερίδας¨ που συνδιοργανώνουν στη Λάρισα – στις 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής (οδός Παπακυριαζή 22, Πλατεία Ταχυδρομείου, κτίριο Κατσίγρα) – η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, ο ΣΕΓΑΣ, το Πανεπιστήμιο Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λάρισας,

με θέμα «Αναβολικά: ο μέγιστος κίνδυνος για τη Νεολαία, Γενετικό Ντόπινγκ: το μέγα πρόβλημα για την Κοινωνία».

Το καλωσόρισμα θα κάνουν ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Πρώτοι θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Γενικός Γραμματέας, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Πετράκος και ο Κοσμήτορας ΤΕΦΑΑ του ίδιου Πανεπιστημίου Ιωάννης Κουτεντάκης.

Θα ακολουθήσουν οι κεντρικές ομιλίες του πρώην Υπουργού Γιάννη Πανούσης και του πρώην Υφυπουργού και Προέδρου της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ Γιώργου Κατσιμπάρδη.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένονται οι εισηγήσεις – στο ειδικό θέμα του ¨Γενετικού Ντόπινγκ¨– των καθηγητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανασίου Τζιαμούρτα (Βιοχημείας της Άσκησης), Δημητρίου Κουρέτα (Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας) και Δημητρίου Σούλα, όπως επίσης και οι παρεμβάσεις των στελεχών του ΣΕΓΑΣ Κώστα Γαντζία, Αντώνη Χιώτη και Γιάννη Κουτσιώρα.

προγ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ