ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΓΚΟΥΜΑ

Απάντηση σε όσα ανέφερε στο paidis.com ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Αμπελώνα, που ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί, δίνει με επιστολή του το μέλος του συντονιστικού των αγροτών του νομού, αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου και του συλλόγου των ροδακινοπαραγωγών, μέλος του δ.σ. του συνεταιρισμού

και υπεύθυνος αγροτικού της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Στέλιος Μιχαλόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλόπουλος γεωργοί και κτηνοτρόφοι ξεκινούν έναν αγώνα που είναι δίκαιος πιστεύοντας ότι θα πετύχουν να ακυρωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για ασφαλιστικό και φορολογικό και για αυτό το λόγο πιστεύουν σε αυτόν τον αγώνα.

Οσον αφορά την απόφαση να οδηγήσουν τα τρακτέρ στα Τέμπη, ο κ. Μιχαλόπουλος σημειώνει ότι πάρθηκε μετά από ψηφοφορία με μεγάλη πλειοψηφία χθες στα γραφεία του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, αφού εκτιμήθηκε οτι θα πρέπει και οι αγρότες του Τυρνάβου να πάνε μαζί με τους αγρότες της Λάρισας.

“Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πηγαίνουμε στα Τέμπη για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Ο φίλος και συναγωνιστής επέλεξε να πάει εκεί που θα φύγουν μετά από 12 ημέρες χωρίς αποτελέσματα αλλά με συναυλία” σημειώνει ο κ. Μιχαλόπουλος, ο οποίος για την παραίτηση του κ. Γκούμα τονίζει: “το μοναστήρι να είναι καλά και από καλόγερους…”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ