ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτουν ευθύνες σε κάποιους που πέτυχαν να διασπάσουν το αγροτικό κίνημα της περιοχής και σήμερα όπως έκαναν και παλαιότερα εξέδωσαν οι διοικήσεις των Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα και Δαμασίου καλώντας τους αγρότες να πυκνώσουν τις γραμμές της Ομοσπονδίας. Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

“Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου, όλο το προηγούμενο διάστημα σε συνεννόηση με τους Συνεταιρισμούς της ευρύτερης περιοχής, κάλεσε και οργάνωσε δυο μαζικά συλλαλητήρια, τα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης και συγκεκριμένα αιτήματα κοινής αποδοχής που εκφράζουν τους μικρομεσαίους αγρότες.

Εμείς σας  Αγροτικοί Σύλλογοι κινηθήκαμε ενωτικά και με τη θέση μας ξεκάθαρη από την αρχή χωρίς να αποκλείουμε κανέναν.

Κάποιοι εμφανίσθηκαν το τελευταίο διάστημα βλέποντας την ενότητα των αγροτών της ευρύτερης περιοχής, προσπάθησαν και κατάφεραν να τη διασπάσουν.

Πίσω από αυτούς είναι οι ίδιοι που διέσπασαν πάλι το αγροτικό κίνημα τα προηγούμενα χρόνια και εμφανίστηκαν πάλι εφαρμόζοντας την ίδια τακτική.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι καλούν όλους τους αγρότες να συμπορευτούν με τα αιτήματα που έχουμε και είχαμε όλο αυτό το διάστημα και κατ΄επέκταση ανακοινώνουν ότι τάσσονται στο πλευρό της Ομοσπονδίας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ραντεβού στους δρόμους !”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ