«ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με το στήσιμο ισχυρού πανθεσσαλικού μπλόκου με τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα στον κόμβο της Νίκαιας την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου προχωρούν οι αγρότες- μέλη των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και Καρδίτσας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη»

καθώς και αγροτικοί σύλλογοι της Μαγνησίας.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από μαραθώνια σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: “Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει ή να λιποψυχήσει. Η θέση κάθε μικρομεσαίου αγρότη είναι στον κόμβο της Νίκαιας. Σήμερα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της “συμπαράστασης από το καφενείο”, ούτε και της “διασποράς δυνάμεων”.

Όσο πιο πολλοί συμμετέχουμε στο μπλόκο, τόσο πιο δυνατοί στον αγώνα θα είμαστε και τόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορούμε να ξεπερνούμε τα εμπόδια που θα βάλουν στο δρόμο μας οι δηλωμένοι εχθροί μας, αλλά και οι “άσπονδοι φίλοι μας””.

Σημειώνεται τέλος ότι ανάλογα μπλόκα αναμένεται να στηθούν σε κομβικά σημεία ολόκληρης της χώρας μετά από σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ