ΟΡΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Ο Κ. ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ

Τα έδωσε όλα κυνηγώντας το όνειρό του αυτό της συμμετοχής του σε μια Ολυμπιάδα, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητής του Α.Ο.ΤΥΡΝΑΒΟΥ ξεκίνησε καλά κερδίζοντας τον αθλητή από την Βοσνία 4-2 αλλά την πορεία του έκοψε ο αθλητής από την Σλοβενία, χάνοντας 3-2.

Οι αγώνες ήταν από τους πιο δύσκολους αφού συμμετείχαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης με στόχο την Ολυμπιάδα, αλλά και οι αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε πολλούς αθλητές.

Ο προπονητής Χρήστος Ντιντός ήταν κοντά του από την πρώτη στιγμή στην Κωνσταντινούπολη για να στηρίξει τον αθλητή του σε αυτή την προσπάθεια και είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Γκόλτσιου, που παρόλα τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων μπόρεσε να τα ξεπεράσει και να διεκδικήσει μια θέση στην Ολυμπιάδα.

Νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παντελή Ευφραιμίδη και Νικόλαο Παπαδέα οι οποίοι στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και γνώσεις τους αθλητές και την Ελληνική Ομοσπονδία για την επιλογή του κ. Γκόλτσιου στην πρόκριση αυτή.

Συγχαίρει τους αθλητές Γεώργιο Σημιτσή, Ιωάννα Κουτσού και Αντριάννα Ασπρογέρακα που επίσης αγωνίστηκαν και έδωσαν όλο τους τον εαυτό χωρίς όμως να πάρουν το εισιτήριο.

Επίσης νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει  όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για να στηρίξουν τους αθλητές στην προσπάθειά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ