ΣΕ ΟΣΣΑ ΚΑΙ ΡΑΨΑΝΗ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στην Όσσα ανήμερα της Εορτής του  Άγιου Αντωνίου του Μέγα, μαζί με εκατοντάδες πιστούς από την Όσσα και τη γύρω περιοχή, εόρτασαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης. Μαϊμάρης και Χρήστος Κακαγιάννης , ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Ιωάννης Μπίκας

και ο τοπικός σύμβουλος κ. Αντώνης Γούσιος , παρακολουθώντας τη Θεία Λειτουργία, την Αρτοκλασία και τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη πατρός Νικηφόρου, ο οποίος κήρυξε και τον Θείον λόγον, συλλειτουργούντος και του αρχιμανδρίτη πατρός Ευθυμίου, συνοδεία και των καλλίφωνων ψαλτάδων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Μανώλης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μαϊμάρης,  κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ραψάνης κ.Νίκος Γαγάρας και δεκάδες πστοί, συμμετείχαν στον Εσπερινό που τελέσθηκε στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Αθανασίου Ραψάνης, με αφορμή την γιορτή του Αγίου, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη πατρός Βησσαρίωνα, ο οποίος κήρυξε και τον Θείον λόγον, συλλειτουργούντος και του αρχιμανδρίτη πατρός Κυπριανού.

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης σε συζήτηση με κατοίκους της  Ραψάνης, για θέματα τις επικαιρότητας, αναφέρθηκε και το θέμα της υλοτόμησης του δάσους των Αγίων Θεοδώρων  Ραψάνης. Στην παρέα προστέθηκε τηλεφωνικώς από την Ολλανδία ο οικολόγος, με σπουδές στη δασοκομία (BSc και MSc) κ. Κάσπαρ, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Μανώλη για τις ενέργειες του ώστε να σταματήσει η υλοτόμηση του δάσους και τις περιβαλλοντικές μελέτες που ετοιμάζει.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ