ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σε μια αποκάλυψη, που αφορά το δεξί χέρι και τον υπεύθυνο επικοινωνιακής εκστρατείας του νέου προέδρου της NΔ Kυριάκου Mητσοτάκη, προχώρησε το περιοδικό HOT DOC στο τεύχος 93 που κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.

Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του.

Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.

Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Mε προσχηματικές κορώνες επέλεξε να δημοσιοποιήσει την παραίτησή του από τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Γεωργιάδης μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc.

Ο πρώην, πλέον, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης και πολιτικές σκοπιμότητες, σχετικά με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο ζήτημα που προέκυψε δηλώνοντας συγκεκριμένα ότι «Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία»..

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματος είναι συνεργάτης του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Hot Doc» σχετικά με υπόθεση παιδεραστίας στην οποία φέρεται να ενεπλάκη ο κ. Γεωργιάδης.

Ο δημοσιογράφος, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία προσκομίζοντας τα στοιχεία που δημοσιεύονται στο περιοδικό, σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Γεωργιάδης συνελήφθη στη Μολδαβία για υπόθεση παιδεραστίας και αφέθηκε ελεύθερος επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ, ενώ είχε και χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της χώρας.

koutipandoras.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com