ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ

Οι Γεωτεχνικοί επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας δηλώνουμε  την πλήρη αντίθεση μας  στην επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου το οποίο αποτελεί την ταφόπλακα του γεωτεχνικού κλάδου. Το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική μας εξόντωση.

Με την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων –θα προκύψουν  πληρωμές φόρων και εισφορών της τάξης του 90% εώς 140%-  και οι γεωτεχνικοί είναι δεδομένο πως   δεν θα επιβιώσουν.

Για τους αγρότες

Οι γεωτεχνικοί φορείς συμπαραστεκόμαστε  στο δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο . Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών η οποίοι  με την εφαρμογή των μέτρων οδηγούνται μαθηματικά σε εξαφάνιση, καθώς είναι προφανές πως η πολιτική ηγεσία έχει βάλει στόχο να αφανίσει τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης «εμπαίζει» τον Έλληνα αγρότη καθώς από τη μία «στοχάζεται» να ορίσει τον ενεργό γεωργό και από την άλλη με τα απαράδεκτα, ληστρικά, φοροεισπρακτικά μέτρα θα δημιουργήσει σύντομα τον μη βιώσιμο αγρότη.

Ως γεωτεχνικοί φορείς θα είμαστε στο πλευρό των αγροτών, ενώ απαιτούμε την απόσυρση του προσχεδίου, η οποία είναι μονόδρομος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ