ΦΡΙΚΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ)

Στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας νοσηλεύεται η νεαρή σκυλίτσα που κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αντικείμενο που κάποιος έβαλε στην μήτρα της για να την βασανίσει και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση στην οδό Βόλου στην πόλη της Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου.

RoxaniLarissa2016 (1)Η σκυλίτσα περιφερόταν κακοποιημένη για περίπου μια εβδομάδα στην οδό Βόλου.

Το ζώο σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε από εθελοντή του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας «Anim.A.L.» (Animal Adoptions Larissa) στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας και εκεί ο κτηνίατρος που εξέτασε την μόλις ενός έτους σκυλίτσα διαπίστωσε ότι κάποιος είχε κόψει σχετικά πρόσφατα τα αυτιά της, την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά με ένα μακρύ αντικείμενο αφού το ζώο εντοπίστηκε «με ολική πρόπτωση μήτρας με συμμετοχή και των κεράτων αυτής, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από κακοποίηση με χρήση επιμήκους αντικείμενου» ενώ είχε τραυματίσει ανεπανόρθωτα και την ουρά της.

RoxaniLarissa2016 (7)H μήτρα του ζώου υπέστη ολική ρήξη επειδή ο δράστης χρησιμοποίησε πιθανότατα μακρύ αντικείμενο για να κακοποιήσει βιάζοντας το.

Ο σαδιστής δράστης φρόντισε να δέσει την ουρά του πιθανότατα με σύρμα τόσο σφιχτά με αποτέλεσμα το τελευταίο τμήμα της να νεκρωθεί – αφού φαινόταν πια ο σπόνδυλος – και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί χειρουργικά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της οδού Βόλου που ενημέρωσαν το φιλοζωικό σωματείο το ζώο περιφερόταν έτσι κακοποιημένο στη γειτονιά τους έχοντας εμφανώς ρήξη της μήτρας τις τελευταίες μέρες. Η Ρωξάνη – έτσι την ονομάτισαν – υπέφερε φρικτά στα χέρια του ανθρωπόμορφου κτήνους που την κακοποίησε όσο περισσότερο μπορούσε και το βλέμμα της τα λέει όλα ενώ ακόμα και οι κτηνίατροι που την είδαν έμειναν σοκαρισμένοι από την κλινική της εικόνα γι’ αυτό και την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να την σώσουν.

RoxaniLarissa2016 (4)Ο δράστης έκοψε και τα αυτιά της σκυλίτσας

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε θα πρέπει να το καταθέσει είτε απευθείας στο Α.Τ. Λάρισας, είτε στο σωματείο στα τηλέφωνα: 6945719693 ή 6973331420 ή 6937012850.

Η Ρωξάνη νοσηλεύεται και αναρρώνει από τις χειρουργικές επεμβάσεις που της έγιναν στον κόλπο, στα αυτιά και στην ουρά. Έγινε φυσικά ολική αφαίρεση της μήτρας της καθώς είχε υποστεί διάτρηση και της χορηγείται ορός και αντιβίωση αλλά θα χρειαστεί πολυήμερη νοσηλεία για να συνέλθει.

RoxaniLarissa2016 (2)Και η ουρά του ζώου είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για το κόστος των χειρουργείων, της νοσηλείας και των φαρμάκων, που είναι περίπου 400 ευρώ, μπορείτε να συμβάλετε καταθέτοντας ένα ποσό στον λογαριασμό:
ALPHA BANK: 738002002012159
ΙΒΑΝ: GR4401407380738002002012159
Όνομα δικαιούχου: Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa ή
Αιτιολογία: Για τη Ρωξάνη
Ή μέσω Paypal: dogs.adoptions@gmail.com

«Μην κλείνετε τα μάτια, κάποιος πρέπει να είδε κάτι από όλα αυτά. Η Ρωξάνη βρέθηκε 150 μέτρα κάτω από το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και τον 4ο Παιδικό Σταθμό Λάρισας. Το τέρας, που κακοποίησε τόσο βάρβαρα την Ρωξάνη, κυκλοφορεί ανάμεσα μας και είναι ικανό για όλα. Όμως υπεύθυνοι για την Ρωξάνη και για την κάθε Ρωξάνη είμαστε και όλοι εμείς που δεν στειρώσαμε το ζώο μας.

Η Ρωξάνη αντιπροσωπεύει την χειρότερη πλευρά της αδέσποτης ζωής, να γίνεται δηλαδή έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του οποιοδήποτε δίποδου. Στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα αδέσποτο θα ζήσει 2-3 χρόνια (αφού τεκνοποιήσει) και θα φύγει είτε από αυτοκίνητο, είτε από φόλα, είτε από αρρώστια η πείνα, είτε, αν είναι ιδιαίτερα άτυχο, από κακοποίηση. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς της αναπαραγωγή του ζώου σου, φέρε τη Ρωξάνη στο μυαλό σου» επισημαίνει στην ανακοίνωση του το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας «Anim.A.L.» (Animal Adoptions Larissa).

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας των βασανιστηρίων που υπέστη αυτό το πλάσμα.

zoosos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ