ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!

Αν μη τι άλλο ατυχής αποδείχτηκε η… έμπνευση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου να επιχειρήσει επίσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας με τους αγρότες να τον υποδέχονται με άγριες διαθέσεις αναγκάζοντάς τον τελικά να αποχωρήσει κάτω από έντονες αποδοκιμασίες και πολλά «ουυυυυ»!

Συνοδευόμενος από το γραμματέα της Νομαρχιακής Π. Παπαγεωργίου ο κ. Παπαδόπουλος έφτασε αργά το μεσημέρι στο μπλόκο με τους αγρότες να τον αποδοκιμάζουν ζητώντας του «πρώτα να παραιτηθεί και μετά να επιστρέψει στο μπλόκο», ενώ ενδεικτική του κλίματος ήταν η αντίδραση του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζου Μαρούδα που κάλεσε τον κ. Παπαδόπουλο «να καταψηφίσει το φορολογικό αν θέλει να λέγεται αγρότης».

Η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει οριακά με αγανακτισμένους αγρότες να τον εγκαλούν για «θηλιά στο λαιμό» και κατασχέσεις που τους πετάνε κυριολεκτικά στο δρόμο, με το βουλευτή Λάρισας να αποχωρεί χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν… παρατράγουδα.

Η κατάσταση ωστόσο μύριζε μπαρούτι από το πρωί όταν ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης καταφέρθηκε με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου του ΕΚΛ για το ασφαλιστικό εναντίον του συναδέλφου του του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κοροϊδία, εμπαιγμό των αγροτών και απύθμενο πολιτικό θράσος».

«Είναι καλή η καρέκλα», ακούστηκε δια στόματος αγρότη, με το Νίκο Παπαδόπουλο συνηθισμένο χρόνια σε άλλη θέση να αποχωρεί άδοξα από το μπλόκο που κάποτε πρωτοστατούσε! Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ