ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Ένα υπερσύγχρονο νηπιαγωγείο εγκαινιάστηκε στη Νίκαια. Πρόκειται για παράρτημα του νηπιαγωγείου Νίκαιας, ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία του δήμου Κιλελέρ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φιλοξενεί σαράντα παιδιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο χαιρετισμό  του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του έργου το οποίο χρηματοδοτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ και χαιρέτισε τη συνεργία μεταξύ της προηγούμενης και της σημερινής δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε, εκτός των άλλων,  ότι η δημοτική αρχή δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της παιδείας και προσπαθεί διαρκώς να δρομολογήσει νέα έργα ανάπτυξης της παιδείας στο δήμο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο τέως δήμαρχος Ρίζος Κομήτσας, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου, ο νέος διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σωτήρης Βούλγαρης, δημοτική σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου και η διευθύντρια του νηπιαγωγείου Ελένη Κούργια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Βάιος Βισβίκης, Σπύρος Καλέτσιος, Αντώνης Ρεντζιάς και Αχιλλέας Χατζούλης, ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Σακελλαρίου, η προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Γεωργία Ντάπα, νηπιαγωγοί, γονείς των νηπίων και άλλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ