ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ «ΜΗΔΕΝ» ΑΕΛ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος άφησε πίσω της σήμερα η ΑΕΛ στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, αφού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την ομάδα των Χανίων.

Οι δυο ομάδες “κόλλησαν” στο στείρο 0-0,  καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με τους «βυσσινί» να μετρούν απώλειες και σε έμψυχο δυναμικό καθώς αποχώρησε τραυματίας ο πολύ καλός σήμερα Κουτσιανικούλης, ενώ η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Κώστας Μπανούσης ήταν η τέταρτη και έτσι χάνει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας.

Αναγνωριστικό και χωρίς ουσία πέρασε το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες με την ΑΕΛ να εμφανίζεται πιο απειλητική στην επανάληψη χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 64’ όταν ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε απέναντι από τον Πρίφτη προτιμώντας της πάσα στον Ουρτάδο αντί το τελείωμα της φάσης, ενώ αντίστοιχη ευκαιρία χάθηκε στο 84’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μονιάκη, ο Βέρτζος μόνος ανενόχλητος στη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά με τον Ιωαννίδη να διώχνει με υπερένταση πάνω στη γραμμή!

Στη μία και μοναδική ευκαιρία τους στην εκπνοή της αναμέτρησης τα Χανιά λίγο έλειψε να “κλέψουν” το ματς όταν από προσπάθεια του Γκέσιου, οι Ξενοδόχοβ και Μασούρας  έδιωξαν τη μπάλα στο 88’.

Ο τραυματισμός του Β. Κουτσιανικούλη που αποχώρησε με τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο αλλά και η απουσία του Μ. Μαρουκάκη «στοίχισαν» επιθετικά στην ΑΕΛ που παρέμεινε ωστόσο αήττητη μακριά από την έδρα της καταγράφοντας την 5η εκτός έδρας ισοπαλία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ