ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ “ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ βρέθηκε ο νομικός – εγκληματολόγος, βοηθός του «Συνηγόρου του Πολίτη» Γιώργος Μόσχος ύστερα από πρόσκληση της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη συνάντηση παραβρέθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί τους οποίους ο κ. Μόσχος ενημέρωσε για το έργο της ανεξάρτητης αρχής και άκουσε τις δικές τους προτάσεις, τα αιτήματα και τους προβληματισμούς. Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που γίνονται από την ανεξάρτητη αρχή να αφουγκραστεί τα προβλήματα των παιδιών στην εκπαίδευση και να δρομολογήσει την επίλυσή τους. Να σημειωθεί ότι πριν την εκδήλωση ο βοηθός συνηγόρου του πολίτη επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Κιλελέρ όπου συζήτησε με του μαθητές όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αχιλλέας Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Βάιος Βισβίκης, Σπύρος Καλέτσιος και Αχιλλέας Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Φιλιππούλης η πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και Γιώργος Ψαρούλης και υπηρεσιακοί παράγοντες από τον «Συνήγορο του Πολίτη που συνόδευαν τον κ. Μόσχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ