ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

«Ξεσηκωθείτε για να μη διαλύσουν την κοινωνική ασφάλιση» ήταν το κεντρικό σύνθημα του δυναμικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Πρόκειται για ένα αντιασφαλιστικό έκτρωμα και χρέος μας είναι να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εφαρμογή του», τόνισε στην κεντρική του ομιλία το μέλος της διοίκησης του ΕΚΛ Χρήστος Καλούσης, ενώ στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΚΛ Τ. Τσιαπλέ αλλά και του βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη, που κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου ενάντια στο ασφαλιστικό.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλου για συμμετοχή στο μπλόκο της Νίκαιας ο κ. Λαμπρούλης έκανε λόγο «για κοροϊδία και εμπαιγμό των αγροτών» χαρακτηρίζοντας «ανέκδοτο» τις δηλώσεις αφού «άνθρωποι με απύθμενο πολιτικό θράσος υπέγραψαν τα δυσβάστακτα μέτρα και τώρα μας καλούν να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική τους γραμμή».

Με το πέρας του συλλαλητηρίου οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας εκφράζοντας τη στήριξή τους στον αγώνα των αγροτών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ