ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 84

Μεγάλες στιγμές για τον τόπο και την πολιτική ζωή της χώρας μη σου πω ακροατή μου υποψιασμένε και το όνομα αυτού Κυριάκος!
Έλαμψε που λες το άστρο του γόνου γνωστής οικογενείας ως 9ος πρόεδρος της ΝΔ και έτσι που το πάμε αν μας κυβερνήσει κιόλα θα’ χουμε κλείσει την αγαπημένη τριπλέτα Καραμανλής-Παπανδρέου-Μητσοτάκης και μάλιστα εις διπλούν!

Είναι να μην το πάρει σοβαρά ο Έλληνας ψηφοφόρος θα μου πείτε και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε που θα’ λεγε και μια ψυχή που είναι να βγει και δεν με τόσες… εκκρεμότητες.

Από την άλλη πάλι σα να μπερδεύτηκα λιγάκι, μπήκα στη σελίδα Αδώνιδος και έπηξε το μάτι από φωτογραφίες του Κυριάκου, ξανακοίταξα με τρόμο το «λογαριασμό» μέχρι που κατάλαβα πως ο τρισμέγιστος πολύ απλά έκανε… «ταμείο»!

Πεδίον δόξης λαμπρόν για την οικογένεια του επίτιμου, με τα απόνερα της εκλογής να καταβρέχουν τον πράσινο ήλιο της Φώφης και τις σημαίες στα ψητοπωλεία της Ραφήνας φευ να κυματίζουν μεσίστιες.

Όχι τίποτα άλλο μα παχαίνει κιόλας η στενοχώρια διαβάζω Κωστάκη, άσε που ότι παχαίνει μπαίνει και σε συσκευασία που κάνει θόρυβο και άντε να το φας κρυφά και να το χωνέψεις και από πάνω. Δράμα ο έτερος επίτιμος, μεγάλες πιένες το e-food μου λένε οι πηγές μου.

Ζει ιστορικές στιγμές ο τόπος κύριοι, τρέμει λέει και το κυβερνητικό φυλλοκάρδι εκτός απ’ του Σκουρλέτη που μετράει μαθαίνω ένσημα και δεν ασχολείται!

Κατά τα άλλα καλά, και αφού η εθνική ποδοσφαίρου πάει καλλιά της στο δρόμο ανέλαβε να μας βγάλει το ασφαλιστικό!

Στα αποδέλοιπα, πέρασαν οι γιορτές και ξεστολίσαμε για να στολιστούμε εκ νέου περιμένοντας απόκριες –που αρθρώνοντας λόγο πολιτικό για κάποιους ήρθαν και για κάποιους άλλους δεν έφυγαν ποτέ- και φυσικά στην εγχώρια show biz σφάζονται παλικάρια.

Εξαιρετικοί κοιλιακοί Λιάγκα, ξεκατινιάσματα δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και μοναδική κυβερνητική εκπρόσωπος σε ρόλο Ζωής Κωνσταντοπούλου (τι δεν κατάλαβες;) σε ένα απολαυστικό επεισόδιο της κωμικής σειράς «Σκουριές» από την κρατική συχνότητα!

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές ακροατή μου, εμείς δεν έχουμε μα που θα πάει…

Χαιρετίζοντας τη σπουδαία εκλογική ετυμηγορία των «γαλάζιων» παιδιών και καταγγέλλοντας τους κιτρινισμούς περί οικογενειοκρατίας, τζακιών, βωμών και εστιών (να δεις που το πάω ντουγρού για παραλήρημα) σπεύδω προς μουσικές αναζητήσεις αφιερώνοντας σε εκλεγμένους, νεοδιορισμένους και εν δυνάμει «στρατιώτες» της ιστορικής παράταξης τους στίχους του Γιάννη Μηλιώκα.

Από τη δισκογραφική δουλειά του ΕΝΑΣ ΣΕ ΔΥΟ και σε μουσική Franco Corliano ακούμε ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ.

Άντε και καλή μας όρεξη…

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ