ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΩΟΣ Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Μία υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα είχε ευτυχώς αίσιο τέλος. Ο 4χρονος Φοίβος από την Χαλκιδική εντοπίστηκε μετά από 18 δραματικές ημέρες που τα ίχνη του αγνοούνταν.

Η σύλληψη

Ο 32χρονος πατέρας του, που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και στην συνέχεια άρπαξε τον μικό Φοίβο κι εξαφανίστηκε, έχει συλλυφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι εντοπίστηκαν πολύ κοντά στο χωριό ορμυλία της Χαλκιδικής, σημείο δηλαδή από το οποίο και είχαν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr η σύλληψη έγινε σε αγροτική περιοχή και συγκεκριμένα κοντά σε μία αποθήκη. Όλες αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί τον έψαχναν εκεί και πίστευαν ότι δεν είχε απομακρυνθεί από την περιοχή, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον συζυγοκτόνο και τον μικρό Φοίβο να έχουν μεταβεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πολύ μεγάλο ρόλο στον εντοπισμό του συζυγοκτόνου έπαιξε και το σήμα του κινητού του τηλεφώνου, παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες ο 32χρονος το είχε κλειστό.

Καλά στην υγεία του ο Φοίβος

Ο δράστης είχε βρει καταφύγριο σε μία αποθήκη, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του. Πλέον έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πολυγύρου, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το τετράχρονο αγόρι φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο όπως είναι λογικό, είναι πολύ τρομαγμένο. Μεταφέρεται μάλιστα σε ιατρικό κέντρο για να εξεταστεί ενδελεχώς η κατάσταση της υγείας του.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση.

Η καταλυτική μαρτυρία κατοίκου της περιοχής

Πριν από την σύλληψη, είχε προηγηθεί η μαρτυρία ενός 75χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος υποστήριζε ότι είδε τον συζυγοκτόνο να περιφέρεται σε χωράφια της περιοχής.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος καταζητούμενος τον αντελήφθη κι έσπευσε να κρυφτεί ανάμεσα σε θάμνους. Η πληροφορία αυτή έμελλε να είναι τεράστιας σημασίας για τις αστυνομικές αρχές.

Τις τελευταίες ώρες ολόκληρη η περιοχή ήταν αποκλεισμένη και μάλιστα στις έρευνες συμμετείχαν και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι εμφανίζονταν πια πεπεισμένοι πως στην ευρύτερη περιοχή κρυβόταν ο 32χρονος μαζί με το τετράχρονο παιδί του.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – newsit.gr

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com