Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ.: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ , ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Ανακοίνωση στήριξης των αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους εξέδωσε η Ενωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας του νομού Λάρισας καλώντας όλο το λαό σε κοινούς αγώνες. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Οι γιατροί, μέλη της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ., ζώντας καθημερινά το μόχθο των πατεράδων και των αδερφών μας, των αγροτών της πατρίδας μας, αλλά και την αγωνία τους για τη διάλυση του ΕΣΥ, των προνοιακών δομών και του κοινωνικού κράτους, χαιρετίζουν τις μεγαλειώδεις, ενωτικές και μαχητικές κινητοποιήσεις τους.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και συστράτευσή μας στον αγώνα τους για επιβίωση, διατήρηση και ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, για ένα αξιοπρεπές μέλλον για εκείνους και τα παιδιά τους, κόντρα στις υποκριτικές και προδοτικές μνημονιακές πολιτικές, τη φτωχοποίηση, την οικονομική κατάκτηση της χώρας μας, τη διάλυση του παραγωγικού ιστού και την κατάλυση των δημοκρατικών και κοινωνικών κατακτήσεων του λαού.

Απαιτούμε, μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, των επιστημόνων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων, των νέων και των συνταξιούχων, την άμεση απόσυρση του αντι-ασφαλιστικού νομοσχεδίου και των φορολογικών μέτρων, που οδηγούν όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, αλλά και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, στην καταστροφή.

Με την πεποίθηση ότι ο αγώνας των αγροτών δεν κλείνει, αλλά ανοίγει δρόμους, καλούμε το λαό και τις συλλογικότητές του, σε κοινό, διαρκή, ενωτικό και ανυποχώρητο αγώνα, για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία, για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ