«ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ» ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σε 2.000 φιλάθλους που γέμισαν σήμερα το κλειστό της Νεάπολης τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε παράγοντες των δύο ομάδων  με τη λήξη της αναμέτρησης ΓΣΛ-ΑΕΛ.

Όλα ξεκίνησαν κατά την αποχώρηση των «πρασίνων» όταν παίκτης του συλλόγου αντάλλαξε «γαλλικά» με φιλάθλους της ΑΕΛ και ενώ το περιστατικό έδειχνε να εκτονώνεται ο διοικητικός του ΓΣΛ Θ. Κουκουράβας κινήθηκε απειλητικά προς τον τεχνικό της ΑΕΛ Αβραάμ Παπαδόπουλο «χρεώνοντάς» του το φανατισμό των φιλάθλων, κάπου εκεί επενέβη και ο γιατρός των «βυσσινί» με τους δύο άντρες να καταλήγουν να κυλιούνται στο παρκέ του γηπέδου!

Το απίστευτο επεισόδιο για ανθρώπους που ζουν και κινούνται «μπασκετικά» στην ίδια πόλη σχολιάστηκε αρνητικά και ευτυχώς έληξε με την επέμβαση των πιο… ψύχραιμων που έσπευσαν και από τους δύο πάγκους!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μεγάλες πιένες και εικόνες βγαλμένες απ’ τα παλιά απόψε στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης με το ΓΣΛ και την ΑΕΛ να συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα της μπασκετικής Λάρισας στο τοπικό ντέρμπι που σημάδεψε την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για τον όμιλο του Βορρά.

Καλύτεροι οι «βυσσινί» επικράτησαν των «πρασίνων» με σκορ 77-82, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ