ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ!

Έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία πρόσθεσε ο Τύρναβος που στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής «απέδρασε» αποσπώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα από το Ρήγα Φεραίο και την παγωμένη έδρα του Βελεστίνου.

Ορεξάτοι μπήκαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Μιλτιάδη Ζιάκα που κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα μπλοκάροντας το παιχνίδι των γηπεδούχων, για να καταγράψουν και δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα σε προσπάθειες του Κρίτσα και του Τσιρλίδη που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Η απάντηση του Ρήγα Φραίου ήρθε στο 35’ με τους επιθετικούς του να μη βρίσκουν στόχο και δύο λεπτά αργότερα ο Τύρναβος έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Τσιρλίδη να πλασάρει στη ρίζα της δοκού και την προβολή του επερχόμενου Τασιούλη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ο Κεφαλάς!

Καθοριστικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου Παπαγιάννης που στο 76’ είπε «όχι» σε διπλή προσπάθεια των Σπαθή-Γκάγκα, ενώ αντέδρασε σωστά και σε μακρινά σουτ στην εκπνοή και τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ με τους Τυρναβίτες να κρατούν μέχρι τέλους το 0-0 και τον πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, παρότι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λούγκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: MagnesiaSports

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ