ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, απευθύνει με ανακοίνωσή της η σ.ε. των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών. Στο κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

“Οι αγρότες που είναι κινητοποιημένοι σε όλη την Έλλαδα, είναι στο δρόμο και στα μπλόκα. Και με  την  παρουσία  πολλών  νέων  να συμμετέχουν γιατί αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας. Στη συνάντηση των μπλόκων του Σαββάτου στα Τέμπη αποφασίστηκαν ομόφωνα τα τρία βασικά αιτήματα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Και με δεδομένο ότι αυτά δε πρέπει να περάσουν, αποφάσισαν σε μια νέα συνάντηση την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 για μεγαλύτερη   συμμετοχή και καλύτερο συντονισμό να προσκαλέσουν και τους υπόλοιπους αγρότες που είναι στα μπλόκα για να έχουν ενιαία φωνή και ενιαίο διεκδικητικό πλαίσιο.

Καλούνται τα υπόλοιπα μπλόκα να ορίσουν δυο άτομα αυστηρά ανά μπλόκο για να συμμετέχουν στο ραντεβού της Τρίτης και για να είμαστε συνεπείς στην απόφαση πού πάρθηκε στα Τέμπη.
Με σεβασμό στο δύσκολο αγώνα των αγροτών- κτηνοτρόφων για την αναγνώριση – κατοχύρωση του επαγγέλματος τους γίνεται ανοιχτή συζήτηση οργάνωσης για το κίνημα που είναι στο δρόμο χωρίς προκαθορισμένα κείμενα και ”κάθε είδους ομπρέλες”.

Η συνάντηση είναι στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου την Τρίτη 26/01/2016 και ώρα 12:00. Το κάλεσμα γίνεται με ευθύνη της συντονιστικής επιτροπής των Τεμπών για την πρόσκληση όλων των μπλόκων και τον συντονισμό της συζήτησης.

Με οικοδεσπότες της συνάντησης το μπλόκο των Μαλγάρων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ