ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ουσιαστική και καθημερινή η παρουσία των Τυρναβιτών στο μπλόκο των Τεμπών, γεγονός που επιτρέπει να αναδειχθεί η φωνή και τα αιτήματα μιας από τις πλέον δυναμικές αγροτικές περιοχές της χώρας.

μπλοκ3Αλλωστε σκεφτόμενοι έξυπνα φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία της περιοχής με τα δύο πανό που έχουν αναρτηθεί στο πλέον εμφανές σημείο του μπλόκου.

Πολλοί οι τυρναβίτες στο μπλόκο, ανάμεσά τους οι πρώην πρόεδροι του ΑΣΕΠΟΠ Θάνος Μπεντηκούγιας και Γιάννης Χαλιβέρας, το μέλος της διοίκησης των αμβυκούχων Δημήτρης Μπάκος και ο αδελφός του προέδρου του οινοποιείου Κ. Ραψανιώτης, τους οποίους πλαισίωσε λίγο αργότερα ο γεωπόνος Γιώργος Κόντσας που επίσης βρέθηκε στο μπλόκο.

101_1104Μάλιστα σήμερα είχαμε και την εμφάνιση του μέλους του δ.σ. του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Δημήτρη Αγραφιώτη (στη φωτο πάνω στο τρακτέρ) σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, όπου φρόντισε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, ότι δηλαδή από την έναρξη της κρίσης οι αγρότες έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά η οποία αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη αν περάσουν τα νέα μέτρα για ασφαλιστικό και φορολογικό. Για να γίνει πιο πιστευτός σημείωσε με νόημα ότι ο ίδιος και η οικογένειά του σκέφτονται ακόμη και να μεταναστεύσουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ