«ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Μόνο ως «ανορθογραφίες»- κυριολεκτικά και μεταφορικά- θα μπορούσαν να περιγραφούν ορισμένα από τα όσα καταγράφηκαν χθες στην αίθουσα TAE KWON DO στην Αθήνα, όπου και η ομιλία Τσίπρα για τον 1 χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμός προκλήθηκε ήδη από την προβολή 10λεπτου βίντεο εν αναμονή της ομιλίας του Α. Τσίπρα, όπου ανάμεσα στα άλλα αναπαράγονται και τηλεοπτικές συγκρούσεις δημοσιογράφων με κυβερνητικά στελέχη καθώς και σχόλια Τρέμη, Πρετεντέρη, Ρογκάκου, Πορτοσάλτε, Χασαπόπουλου και άλλων τηλεοπτικών «αστέρων», με αποτέλεσμα την οξύτατη αντίδραση του γραφείου τύπου της ΝΔ, με το διευθυντή του να περιγράφει… Β. Κορέα, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση του ταμία της ΕΣΗΕΑ Δ. Κοτταρίδη, ο οποίος έστειλε επιστολή στο ΔΣ της Ένωσης καταγγέλλοντας «στοχοποίηση ΜΜΕ… και προσπάθεια χειραγώγησης του Τύπου».

psilaΣτα… «ψιλά» της εκδήλωσης και το εικονιζόμενο πανό συμπαράστασης που «τα σπάει» στο διαδίκτυο τόσο για τη στήριξη όσο και για το… ανορθόγραφο του πράγματος!

Με σχεδόν ολόκληρο τον παραγωγικό ιστό της χώρας στους δρόμους λόγω ασφαλιστικού άντε να κρατήσεις «ΨΗΛΑ» το φρόνημα, για να μη σου πω «χ@σε ψηλά και αγνάντευε»!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ