ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ Δ.Α. ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επίθεση στη δημοτική αρχή του δήμου Τεμπών στην οποία επιρρίπτει ευθυνες για την κλοπή αυτοκινήτου του δήμου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μανώλης. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μανώλης αναφέρει τα εξής:

Παρά πολλές φορές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών σαν αντιπολίτευση είχαμε επισημάνει ότι η κίνηση και η φύλαξη των δημοτικών αυτοκινήτων (φορτηγών κλπ) δεν γινόταν σύμφωνα σε όσα προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις.

Αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν τις μη εργάσιμες ώρες και ημέρες, από υπαλλήλους και δημοτικούς συμβούλους, παρκαρισμένα το βράδυ σε χώρους μη φυλασσόμενους, όπως στους δρόμους, σε χώρους πρώην δημαρχείων, σε παρκινγκ  και σε ιδιωτικούς χώρους, εκτός των νομίμων αμαξοστασίων. Ο δήμαρχος κ. Κολλάτος, κατά τη συνήθη πρακτική του, μας ειρωνεύονταν και μας λοιδορούσε για τις αναφορές μας, λέγοντας ότι ενώ μας δείχνει «το φεγγάρι, εμείς κοιτάμε το δάκτυλο». Και τώρα, να τα αποτελέσματα! Κλοπή δημοτικού αυτοκινήτου – φορτηγάκι!  Γιατί ο δήμαρχος κοιτάει το φεγγάρι και οι κλέφτες καραδοκούν να κόψουν το δάκτυλο κάθε είρωνα, υπερόπτη και αιθεροβάμονα. Επίσης δεν τιμά την δημοτική αρχή η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ότι «η περιουσία της είναι ξέφραγο αμπέλι».

Ευχόμαστε να βρεθεί το κλαπέν φορτηγάκι. Σε αντίθετη περίπτωση  θα επιμείνουμε σαν αντιπολίτευση στην άμεση αντικατάσταση του κλεμμένου οχήματος από τους έχοντας την ευθύνη. Όπως επίσης και για την ανάληψη και απόδοση ευθυνών σε κάθε υπεύθυνο της δημοτικής αρχής. Γιατί το καθεστώς ατιμωρησίας που διέπει την δημοτική αρχή έχει δυσάρεστες συνέπειες και στους δημότες, όπως συνέβη σε πρόσφατο ατυχές συμβάν στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πυργετού.

Πρέπει κ. Κολλάτε οι διοικούντες το δήμο Τεμπών να μη μένουν στα λόγια, αλλά να μάθουν να αναλαμβάνουν και τις όποιες συνέπειες των πράξεών τους.  Αναμένουμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ