ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ολύμπιας αποτελεί από χθες ο Μίλος Μλαντένοβιτς χωρίς τουλάχιστο μέχρι ώρας να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης για τους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας με το Σέρβο προπονητή.

Σε κλίμα «εσωστρέφειας» παραμένει ο σύλλογος με τον κόουτς να μην παρουσιάζεται ποτέ στους δημοσιογράφους, ενώ όπως όλα δείχνουν το γυναικείο τμήμα θα καταλήξει στα «άπειρα» χέρια της Αρετής Καπνιά που ήταν η άμεση συνεργάτιδά του και ούτως ή άλλως δηλωνόταν ως «πρώτη» στον πάγκο των «πορτοκαλί».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η λύση Καπνιά δρομολογήθηκε υπό το βάρος αμφισβήτησης των Σέρβικων πρακτικών αλλά και για πολύ πιο…  πρακτικούς λόγους που άπτονται των οικονομικών αλλά και της δυνατότητας του Μλαντένοβιτς να εργασθεί νόμιμα στην Ελλάδα!

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

Μοναδική ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στη 2η θέση της βαθμολογίας απώλεσε η Ολύμπια Λάρισας που γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 59-53 από τον Παναθλητικό Πειραματικό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Οι «πορτοκαλί» ταξίδεψαν με την Ασημίνα Κουτσουνούρη στην αποστολή, με την αρχηγό εμφανώς επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία λόγω τραυματισμού και «χτύπησαν» ένα δυνατό παιχνίδι αν και από την αρχή βρέθηκαν να «κυνηγούν» το σκορ.

Μεγάλο παιχνίδι από τη Δεληγιάννη που έπαιξε… για δύο σημειώνοντας 20 πόντους και άξια συμπαραστάτριά της η Μ. Κυριτσάκα που βοήθησε επιθετικά με «μεγάλα» σουτ, ωστόσο το come back του δευτέρου ημιχρόνου και η υπερπροσπάθεια των κοριτσιών δεν αρκούσαν για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα απέναντι στην έμπειρη αντίπαλό τους.

Επόμενη αντίπαλος για τις παίκτριες της Ολύμπιας η ομάδα των Τιτάνων Δράμας, την οποία θα υποδεχτούν στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής το σπουδαίο «διπλό» που απέσπασε στην έδρα των Ιωαννίνων η Πυλαία επικρατώντας του ΠΑΣ με σκορ 44-55 καθώς και η αγχωτική νίκη του πρωτοπόρου και αήττητου Άρη στον πόντο μέσα στο «Ιβανώφειο» με σκορ 59-60, απέναντι σε έναν απίστευτο Ηρακλή που βρέθηκε ακόμη και στο +15 χάνοντας το ματς με βολή 8 δέκατα πριν τη λήξη του!

Δεκάλεπτα:  17-15, 41-27, 50-42, 59-53

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μλαντένοβιτς-Καπνιά): Νταουντάκη, Δεληγιάννη 20, Ράπτη, Σουλιώτη 5(1), Κυριτσάκα 12(4), Χαβαλέ 11(2), Κουτσουνούρη 3(1), Καλλίδου 2.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ