ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΛΑΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΩΛ

 

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, διοργανώνει το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, σεμινάριο φλάουτου με καλεσμένο καθηγητή τον κ. Νικολό Δημόπουλο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων και θα περιλαμβάνει ατομικά μαθήματα και ασκήσεις καθημερινής μελέτης.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους συμμετέχοντες σπουδαστές.

Πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις και το κόστος των μαθημάτων δίνονται στα τηλέφωνα: 2410 531960 και 6978494096.

O Nικολός Δημόπουλος σπούδασε φλάουτο στο Kρατικό Ωδείο  Θεσσαλονίκης με τους T. Takahashi και Ilie Macovei. Συνέχισε τις σπουδές του στην Aκαδημία Ferenc Liszt της Bουδαπέστης με τους Lorant Kovacs και Istvan Lang (τάξη σύγχρονης μουσικής). Παράλληλα και στη συνέχεια πήρε μέρος ενεργά σε master classes με τους William Bennett και Alexandre Magnin.

Από το 1996 είναι μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ σε διάφορους χώρους και σε πολλές πόλεις στην Eλλάδα και στο εξωτερικό και έχει εμφανιστεί ως σολίστ με την Kρατική Oρχήστρα Θεσσαλονίκης, την Συμφωνική του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Kρατική Oρχήστρα Kύπρου, την Συμφωνική Oρχήστρα της Vratza (Bουλγαρία), την Συμφωνική Oρχήστρα του Δήμου Λάρισας, την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων.

Από τους οργανωτές του Σεμιναρίου Kλασικής Mουσικής της Kοζάνης (1989 -1999, 2012 – 2014) στο πλαίσιο του οποίου έχει συμπράξει και συνεργαστεί με αναγνωρισμένους μουσικούς της διεθνούς σκηνής, και του θερινού σεμιναρίου φλάουτου του Αγ. Νικολάου (2006 – 2009).

Όντας ενθουσιώδης υποστηρικτής της νέας μουσικής έχει ερμηνεύσει πολυάριθμα έργα σε πρώτη εκτέλεση. Έχει ηχογραφήσει CD με έργα Eλλήνων συνθετών το οποίο έχει βραβευθεί από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών το 2009.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ