ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ – ΕΒΕΤΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ

Η προοπτική της συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με την ΕΒΕΤΑΜ (Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας A.E.), στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της τελευταίας, για την ασφάλεια στο παιγνίδι του παιδιού στις παιδικές χαρές και τους παιδοτόπους,

συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης με τον Λαρισαίο πρόεδρο της ΕΒΕΤΑΜ κ. Θωμά Παπαλιάγκα.

Η πρωτοβουλία της ΕΒΕΤΑΜ, που ελέγχεται από το Ελληνικό Δημόσιο,  αφορά στην διοργάνωση σεμιναρίων στο πλαίσιο Σχολής για την Ασφάλεια του παιδιού στο Παιγνίδι αλλά και στη σύσταση σώματος εθελοντών που θα επιβλέπουν τις παιδικές χαρές.

Στο πλαίσιο της σχολής θα παρέχονται δωρεάν σεμινάρια στους εθελοτνές γονείς σχετικά με την ασφάλεια του παιδιού στο παιγνίδι του.

Ο δήμος Λαρισαίων μετά την σχετική δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας από την πλευρά της ΕΒΕΤΑΜ, ανταποκρίθηκε άμεσα με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη να χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι σύντομα και με πρωτοβουλία και προτροπή της δημοτικής αρχής, θα διοργανωθούν στη Λάρισα τα πρώτα σεμινάρια.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ κ. Θ. Παπαλιάγκας, εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι στην σχετική πρωτοβουλία της εταιρείας ανταποκρίθηκε πρώτος, άμεσα και με θέρμη  ο Δήμος Λαρισαίων.

Στη συνάντηση παρέστη και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Περικλής Καμάρης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ