ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθώντας κανείς την παράσταση που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της διακυβέρνησής του, δεν μπορεί να μην ανησύχησε.

Μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση, όπως απεκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της, μετά την επιβολή των capital controls στη χώρα, μετά την εξαπάτηση του δημοψηφίσματος, μετά την υπογραφή του τρίτου, δυσβάσταχτου μνημονίου, μετά τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς των στενών κομματικών φίλων, μετά την αναταραχή όλων σχεδόν των κοινωνικών ομάδων, θα περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα, αν μη τι άλλο, να απευθυνθεί σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό με μετριοπάθεια, σύνεση και απολογητικό τόνο, δίνοντας εξηγήσεις για όσα κατάφερε και γι’ αυτά που δεν πέτυχε.

Αντ’ αυτού η αλαζονεία ξεχείλισε και ο διχασμός του ελληνικού λαού αποδεικνύεται στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δυστυχώς τα χειρότερα είναι μπροστά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ