Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι καθιερωμένες πλέον και από το καταστατικό προβλεπόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” για την τοπική ημέρα γιορτής και τιμής των αιμοδοτών του Αμπελώνα, που ως γνωστόν είναι η 4η Κυριακή του Νέου Έτους.

AIMOD2 AIMOD3Αρχικά πραγματοποιήθηκε ομαδικός εκκλησιασμός των αιμοδοτών μας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου με επιμνημόσυνη δέηση για τους αποθανόντες αιμοδότες και αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή αιμοδοτών μας.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημαρχείου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου με την καθιερωμένη ευχή για το νέο έτος από τον ιερέα π. Νεκτάριο Φωκίδη με τους χαιρετισμούς και τις ευχές από τον Πρόεδρο της “ΕΛΠΙΔΑΣ” κ. Απ. Παπαϊωάννου και το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παν. Σαρχώση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Χρυσοβέργης, ο δ. σ. κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, η Πρόεδρος της Δημοτ. Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα κ. Γιάννης Κουτσοδήμος με τα μέλη του δ.σ. κ. Κώστα Χατζή, Κώστα Νασιούλα και Στάθη Στεργίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κ. Τούλα Μουγδή, ο πρόεδρος της Τοπ.Κοινότητας Ροδιάς κ. Κώστας Κουτσονάκος, σύσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ”, πολλοί αιμοδότες και αρκετοί φίλοι της αιμοδοσίας, που ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει να προσφέρει ελπίδα και ζωή στον άρρωστο συνάνθρωπό μας και στο 2016, όπως έκανε όλα τα εικοσιπέντε (25) προηγούμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ