ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…

Μπορεί να έγιναν λάθος κινήσεις και να υπήρξαν λανθασμένες αντιδράσεις εκ μέρους των εκπροσώπων του μπλόκου των Τεμπών κατα τη διάρκεια της χθεσινής πανελλαδικής σύσκεψης εκπροσώπων μπλόκων από όλη τη χώρα που οδήγησαν στην αποχώρηση τους από τη συνάντηση, όμως αυτό επ’ ουδενί δεν δημιουργεί τετελεσμένες καταστάσεις διάσπασης του αγροτικού κινήματος.

arampΦυσικά χθες ένας ακόμη άπειρος εκπρόσωπος της σ.ε. του συγκεκριμένου μπλόκου πήγε να ρίξει λάδι στη φωτιά μιλώντας σε κανάλι των Αθηνών αλλά γρήγορα οι συνάδελφοί του τον μάζεψαν και μάλιστα βγήκαν οι ίδιοι στα κανάλια αδειάζοντάς τον μεγαλοπρεπώς.

Ομως επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις σχεδόν πάντα πρυτανεύει η ψυχραιμία και η προσπάθεια για το κοινό συμφέρον, χθες το βράδυ υπήρξε μία σημαντική συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του μπλόκου του Προμαχώνα με επικεφαλής τον γνωστό συνδικαλιστή Παύλο Αραμπατζή και παλιούς αγροτοσυνδικαλιστές της Λάρισας, όπως οι κ.κ. Χρ. Τσιτσιρίγγος, Θ. Κοκκινούλης, Σπ. Τσικρίκας, Δ. Αλατάς και άλλοι, παρουσία και αρκετών νεώτερων.

Το μήνυμα που βγήκε είναι: κοινός αγώνας μέχρι να πάρει πίσω η κυβέρνηση το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Οπως και να το κάνουμε “οι παλιοί είναι αλλιώς…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ