ΤΟ ΙΕΚ OPENMELLON ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 26Η AGROTICA

Το Ι.ΙΕΚ OpenMellon, εκπαιδευτικός οργανισμός που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε επαγγέλματα του Αγροδιατροφικού τομέα συμμετέχει στην 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica, που διοργανώνεται από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Σε ανακοίνωση του ΙΕΚ αναφέρονται τα παρακάτω: “Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στην έκθεση και να μας συναντήσετε από κοντά, στο Περίπτερο 02 Όροφος – Stand: 37. Το Ι.ΙΕΚ OpenMellon κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιάσει εργασίες των σπουδαστών και σπουδαστριών του, τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν την νέα σπουδαστική χρονιά 2016-2017, καθώς και τις υπηρεσίες υποστήριξης που μπορεί να προσφέρει στους νέους Αγρότες .

Η Agrotica έχει φθάσει να συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εκθέσεων του κλάδου στην Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρα η μεγαλύτερη των Βαλκανίων. Κάθε δύο χρόνια αποτελεί τόπο συνάντησης πλήθους επαγγελματιών και ενδιαφερομένων, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου (νέες τεχνολογίες, μέθοδοι καλλιέργειας, εξοπλισμός – μηχανήματα), καθώς και για τις υπηρεσίες που μπορούν να λάβουν από εξειδικευμένες εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Το Ι.ΙΕΚ OpenMellon, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ένας από τους πλέον στρατηγικούς άξονες στους οποίους θα πρέπει να βασισθεί η εθνική οικονομία είναι η αγροτική παραγωγή, παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και υπηρεσίες σε άτομα και φορείς που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα, παρέχοντας πλήρη και εμπεριστατωμένη κατάρτιση. Όραμά μας η αναβάθμιση του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος και κατ’ επέκταση η ενίσχυση της τοπικής και της εθνικής οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.iekopenmellon.gr . Σας περιμένουμε!”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ