ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ!

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας βιώσει από την πρώτη στιγμή τις ολέθριες συνέπειες των μνημονίων, εκφράζουμε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Χαιρετίζουμε τις μαχητικές διεκδικήσεις τους ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στην φορολογία που οδηγεί την αγροτιά στην καταστροφή, ενάντια στη διάλυση του πρωτογενούς τομέα και του παραγωγικού ιστού της χώρας μας, ενάντια στην φτωχοποίηση και στην κατάλυση των κοινωνικών κατακτήσεων του λαού.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι ενώνοντας τη φωνή μας με τους αγωνιζόμενους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τους φοιτητές, ζητούμε την απόσυρση του ασφαλιστικού εκτρώματος. Η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν υποχωρούμε αν δεν αποσυρθεί από την κυβέρνηση. Διεκδικούμε διάλογο από μηδενική βάση.

Για μας, μπροστά στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Αυτός του αγώνα και της συνεχούς πάλης για να ανατρέψουμε τα σχέδια για την κατάρρευση της κοινωνικής ασφάλισης.

Στον δρόμο που χάραξαν οι αγρότες, συστρατευόμενοι στο πλευρό τους, στέλνουμε αγωνιστικό μήνυμα: Κάτω τα χέρια από τις κατακτήσεις, καμία θυσία στο βωμό της κρίσης!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ