ΤΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

Συνελήφθησαν, τις νυχτερινές ώρες (28/29-01-2016) στη Λάρισα και το Βόλο τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη ληστειών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (28-01-2016) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι λίγες ώρες πριν μετέβη σε εγκαταλελειμμένη οικία, όπου διαμένει 56χρονος ομοεθνής του και με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασε χρηματικό ποσό. Από την κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29-01-2016) στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα ηλικίας 22 και 26 ετών, διότι επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισαν 65χρονη ημεδαπή, πεζή και με τη χρήση βίας, της απέσπασαν την τσάντα της, που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε η προαναφερόμενη μοτοσικλέτα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση διενεργούν οι Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ