«ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ!

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν τα κορίτσια της Ολύμπιας την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης απέναντι στους Τιτάνες Δράμας για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, καθώς επικράτησαν των αδύναμων αντιπάλων τους με το εμφατικό 68-47.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική αφού οι Δραμινές εμφανίστηκαν μόλις με 6 αθλήτριες στον πάγκο τους και φυσιολογικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον πάγκο της Ολύμπιας όπου η Α. Καπνιά διαχειρίστηκε την ομάδα στο πρώτο μετά Μλαντένοβιτς ματς με την… αρωγή της σέντερ Ασημίνας Κουτσουνούρη που επανέκαμψε μετά τον τραυματισμό της και εκτός από την αγωνιστική της παρουσία δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα και ως βοηθός προπονητή!

Ερωτηματικό η απουσία για ένα ακόμη παιχνίδι της νεαρής Μαρίας Ντριστέλλα, ενώ στο φύλλο αγώνα δηλώθηκαν και 3 «μικρές» αθλήτριες του συλλόγου, ίσως ως ένα «στίγμα» της διοίκησης για τα… προσεχώς του γυναικείου τμήματος.

Καλή προπόνηση για τις «πορτοκαλί» ενόψει του θεσσαλικού ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με την Ολύμπια Λάρισας να ταξιδεύει στο γειτονικό Βόλο όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό που προέρχεται από ήττα μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στις Σέρρες και ισοβαθμεί με τις Λαρισαίες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Δεκάλεπτα: 21-11, 41-27, 58-40, 68-47.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καπνιά-Κουτσουνούρη): Νταουντάκη 2, Δεληγιάννη 12, Κουτσουνούρη 18(4), Χαβαλέ 22(6), Ράπτη, Κυριτσάκα 2, Αραπακοπούλου, Σουλιώτη 7, Καλλίδου 5(1), Πασχάλη, Κατρή, Κελεπούρη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ