ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ!

Δεν έχασε την ευκαιρία να παραβρεθεί στη διάλεξη του φίλου και συναδέλφου του Στέλιου Ματσάγγου ο καταξιωμένος φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστής Άρης Χατζηστεφάνου που βρέθηκε το Σάββατο στο θέατρο ΟΥΗΛ κάνοντας έκπληξη στο φίλο του αλλά και στους Λαρισαίους που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ευγενική παρέμβασή του!

Ραδιοφωνικός παραγωγός της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC στο Λονδίνο, ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη, συνεργάτης ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών, συγγραφέας και δημιουργός της περίφημης ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ “Infowar”, με αποστολές σε «καυτά» σημεία του πλανήτη και στις περισσότερες χώρες της Μ. Ανατολής, της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας είχε πολλά να πει.

Λάτρης της εικόνας και ο ίδιος με τα περίφημα Catastroica, Debtocracy αλλά και το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε να καταγράφουν εκατομμύρια θεάσεις στο διαδίκτυο «φωτογράφησε» με το δικό του μοναδικό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, σε έναν μοναδικό διάλογο με το κοινό που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον μια μάλλον… πρωτότυπη διάλεξη που εξελίχθηκε αβίαστα σε μια όμορφη κουβέντα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ