ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων την Κυριακή το πρωί. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος  Γελαδάρης, ακολούθησε κοπή πίτας απο τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου και τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο.

μεσαγ2 μεσαγ1Ο Δήμαρχος Τεμπών στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Να ευχηθώ  καλή χρονιά στα μέλη και φίλους του συλλόγου .

Ο Σύλλογος  μας  είναι ένας δυναμικός και δραστήριος Σύλλογος, ο οποίος ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της περιοχής μας.

Να ευχηθώ να έχει δύναμη και να συνεχίσει αυτήν την πορεία.

Εμείς, ως δημοτική αρχή και γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής μας ,  δίνουμε χέρι βοηθείας και θα θέλαμε την πολύτιμη συνεργασία σας αλλά και την βοήθεια όλων σας στο έργο μας, το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Εκτός από την καθημερινότητα, την οποία θα την αντιμετωπίσουμε μαζί κύριο μέλημα μας είναι το οικιστικό.

Έχω υπομονή και επιμονή θέλω να πιστεύω ότι με   αργά και σταθερά βήματα αυτην η περιοχη  θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Οι επαφες  με τα αρμόδια Υπουργεία είναι καθημερινές και μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί πολλές προτάσεις. Πριν μερικές μέρες , επισκέφτηκε τον Δήμο μας ο αρμόδιος υπουργος κ.Τσιρώνης .  Έχουμε καταθέσει στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, όπως και μελέτη εποχικού πληθυσμού και από την πλευρά μας ότι μελέτη έχουμε έτοιμη έχει κατατεθεί. Επίσης βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη και με τις αρμόδιες υπηρεσίες και είμαστε έτοιμοι για την σύνδεση της παραλίας με τον διπλανό νομό -Ν.Πιερίας.

Προχωρήσαμε σε σημαντικές βελτιώσεις του δικτύου ύδρευσης έτσι ώστε να μην έχουμε τους καλοκαιρινούς μήνες προβλήματα ύδρευσης . Προς αποφυγή κάθε αποκλεισμού των πανέμορφων περιοχών του Δήμου μας  , πετύχαμε την κατασκευή   ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό.

Ειμαστε εδω δίπλα σας να αντιμετωπίσουμε οτι αλλο προβλημα προκύψει, αλλα και να ακούσουμε και  τις δικές σας   προτάσεις για την περιοχή μας».

Στην εκδηλωση παραβρέθηκαν  ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσάτσαρης , ο επικεφαλής ης μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ.Μανώλης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αχιλλεας Διψάνας , Γεώργιος Νικολάου ,Ευθυμίος Μπουζέκης ,Δημήτρης Μαιμάρης, Βασίλης  Ζάχος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης  , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας , ο Πρόεδρος του Συλλόγου ψαράδων κ.Γεώργιος Νάτσης , μελη και φίλοι του Συλλόγου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ