ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΥΣΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠ. ΚΑΛΕΜΑΣ

Με επιστολή του ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας Απόστολος Καλέμας ανακοινώνει την παραίτησή του από το συμβούλιο. Στην επιστολή του ο κ. Καλέμας αναφέρει τα εξής:

“Τηρώντας την δέσμευση που είχα αναλάβει αμέσως μετά την εκλογή μου σας ενημερώνω πως παραιτήθηκα από τη θέση του αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Όπως είχα αναφέρει και στο ευχαριστήριο μετά την εκλογή μου, είμαι δάσκαλος της τάξης και όχι επαγγελματίας συνδικαλιστής. Πιστός στις θέσεις μου και στις θέσεις της παράταξής μου, για εναλλαγή προσώπων στις θέσεις εξουσίας, παραδίδω τη θέση στον αναπληρωτή μου Πουλαράκη Γιάννη και του εύχομαι καλή δύναμη και καλή θητεία.

Στο διάστημα που ήμουν αιρετός έκανα ό, τι περνούσε από το χέρι μου για να προασπίσω τα δικαιώματα των συναδέλφων. Κατήγγειλα παραλείψεις ή αδικίες που έπεσαν στην αντίληψή μου, ενημέρωνα τους συναδέλφους για τις αποφάσεις που παίρνονταν στο συμβούλιο και τέλος ως μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, λειτούργησα με γνώμονα την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία.

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Γι αυτό το λόγο πρέπει να δρούμε όλοι ενωμένοι προασπίζοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης, χωρίς να υπηρετούμε κομματικά συμφέροντα.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Καλέμας Απόστολος

αποχωρήσας Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ