ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τη Δευτέρα το βράδυ στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο έγινε η έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου με θέμα (συμμετοχή στην απεργία για το ασφαλιστικό).  Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αν. Ψύρρας ενημέρωσε τους συναδέλφους για το τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα με τους Εμπορικούς Συλλόγους,

αλλά και το αν θα συμμετάσχουν στην απεργία και τα καταστήματα εστίασης (καφέ-κλπ) καθώς και τα σουπερ μάρκετ.

Από την συζήτηση προέκυψε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα κλείσουν την Πέμπτη 4/2/16 , όπως επίσης και όλα  τα σουβλατζίδικα. Υπάρχει νέα συνάντηση με την εστίαση για την οριστικοποίηση του κλεισίματος μιας και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κανείς δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται τον αγώνα των άλλων, που είναι αγώνας για το κοινό καλό και για το μέλλον των παιδιών μας.

Επίσης ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα έρθει σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους των σουπερ μάρκετ για την δική τους συμμετοχή στην απεργία αφού και κεντρικά ο ΣΕΛΠΕ έχει αποφασίσει την συμμετοχή τους στην απεργία.Επίσης αποφασίστηκε  ότι πρέπει να γίνει μια συγκέντρωση στην πλατεία στις 10.30 το πρωί της Πέμπτη ώστε να ακουστεί η φωνή των εμπόρων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ