ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΛ!

«Κεραυνός εν αιθρία» για την ομάδα μπάσκετ του ΓΣΛ που μετά και τη χθεσινή αγχωτική νίκη επί των Αργοναυτών σήμερα βρέθηκε «ακέφαλη» μετά την αποχώρηση του προπονητή του Μάριο Πρίμορατς «για προσωπικούς λόγους».

Σε επίσημη ανακοίνωση του ΓΣΛ τονίζονται τα εξής:  «Δυστυχώς, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος o coach θα πρέπει να αποχωρήσει, έστω και προσωρινά, από τον πάγκο της ομάδας μας. Ο Mario είναι ένας άνθρωπος που ήρθε να βοηθήσει με τις γνώσεις του στην δυναμική επιστροφή του Γ.Σ.Λ. στο μπασκετικό στερέωμα και κοσμούσε με το ήθος του τα γήπεδα. Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ του εύχεται να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημά του και να επανέλθει ταχύτατα για να συνεχίσει το σχεδιασμό του στην ομάδα αλλά και στις ακαδημίες αυτής. Από πλευράς του ο coach δήλωσε στη διοίκηση αλλά και τους αθλητές του ότι θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το έργο του και να πετύχουν όλοι μαζί το στόχο της ομάδας».

Σημειώνεται ότι η διοίκηση των «πρασίνων» βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, ενώ κύκλοι της ομάδας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του «υπηρεσιακού» με την επιστροφή Πρίμορατς να παραμένει «ανοιχτή», τουλάχιστο όπως διαφαίνεται και από την ανακοίνωση, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Γιώργου Ζαφειρούδη, γνωστού από τη θητεία του στη γειτονική Νίκη Βόλου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ