ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων που ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας προγραμματίζει ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να παρευρεθούν στο χώρο του Θεάτρου ΟΥΗΛ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί σχετική ημερίδα

με την σύμπραξη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “΄Αλμα Ζωής” του Ν. Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της RocheHellas, με θέμα «ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Χαρίσιος Καρανικιώτης Δ/ντής Ογκολογικής Κλινικής 424 ΓΣΝΕ και Εύη Καλουτά, Ψυχολόγος Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Μαρία Γκιτέρσου, Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και Πολυτίμη Γκιώνη, Πρόεδρος Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λάρισας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τέλος αναφέρουμε ότι συνολικά επιλέχθηκαν 3 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Λάρισα) για τη διενέργεια της σχετικής ημερίδας. Η πρόταση συνεργασίας των παραπάνω φορέων με το Σύλλογό μας, μάς γεμίζει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το αγώνα που δίνουμε για ενημέρωση και πρόληψη, ο οποίος φαίνεται ότι σιγά σιγά αποδίδει καρπούς και αναγνωρίζεται και σε πανελλήνιο επίπεδο. Χωρίς τη συνδρομή και τη σύμπραξη όλων σας δε θα είχαμε καταφέρει πολλά. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους και πάλι κοντά μας να διατρανώσουμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στη ΖΩΗ!

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ