ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΣΛ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις για το ΓΣΛ αφού λίγες μόνο ώρες μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση Πρίμορατς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας «για προσωπικούς λόγους», η διοίκηση επιβεβαιώνοντας και τις σχετικές δημοσιογραφικές πληροφορίες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Γιώργο Ζαφειρούδη,

την ώρα που ο γενικός αρχηγός και ο βοηθός προπονητή των «πρασίνων» παραιτούνταν κάνοντας λόγο για απόλυση του Βόσνιου τεχνικού!

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση των «πρασίνων» ο κ. Ζαφειρούδης « θα αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας και θα προσπαθήσει να εκπληρώσει τον πολύ σημαντικό στόχο της δυναμικής επιστροφής του Γ.Σ.Λ. στο μπασκετικό στερέωμα».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται η πολύ μεγάλη προπονητική εμπειρία και με περισσότερα από 20 χρόνια προπονητική καριέρα του νέου προπονητή, η πλειοψηφία των οποίων στη Β’ Εθνική και στην Α2, ενώ ο κόουτς έχει στο ενεργητικό του 5 ανόδους με 4 διαφορετικές ομάδες.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑ-ΖΑΧΑΡΕΛΗ

koltsidas-zaxarelisΠαραιτήσεις έφερε η αποχώρηση Πρίμορατς καθώς αποχώρησαν με αιχμές από το ΓΣΛ τόσο ο γενικός αρχηγός Ανδρέας Κολτσίδας όσο και ο βοηθός προπονητή Χρήστος Ζαχαρέλης!

Οι δύο άνδρες κάνουν λόγο για απόλυση του Μάριο Πρίμορατς διαψεύδοντας σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για «αναγκαστική λύση της συνεργασίας λόγω προσωπικού προβλήματος του κόουτς», ενώ ο Ανδρέας Κολτσίδας δεν διστάζει να αναφερθεί ονομαστικά στους διοικητικούς Θ. Κουκουράβα και Ι. Κατέρη, με τους οποίους όπως τονίζει «υπάρχει διαφορά απόψεων και φιλοσοφίας»!

Οι Ζαχαρέλης-Κολτσίδας εύχονται καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων στους αθλητές της ομάδας με τον τελευταίο να αφήνει και εδώ υπονοούμενα δίνοντας συγχαρητήρια «για τη μέχρι τώρα πορεία τους, αναλόγως των συνθηκών»!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ