ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αναφορικά με τη χθεσινή ανάρτηση της ανακοίνωσης της Δράσης Πολιτών του κ. Ροντούλη, στο paidis.com, με αντικείμενο την απασχόληση της Ιατρού Εργασίας στον Δήμο Τυρνάβου, από το Δήμο Τυρνάβου πήραμε επιστολή στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Ο κ. Ροντούλης, επιχειρεί για μια ακόμη φορά να διατηρηθεί στην επιφάνεια των γεγονότων χρησιμοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να αποκομίσει ίδια οφέλη!!!

Με τη καθημερινή έκθεσή του ο κ. Ροντούλης το μόνο που επιτυγχάνει είναι να προσβάλλει τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά αυτό ας απασχολήσει μόνο τον ίδιο …

Όσον αφορά για δήθεν ρουσφετολογικές προσλήψεις γνωρίζουμε σ’ όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν τα εξής:

Η συγκεκριμένη Ιατρός Εργασίας, προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα από τον Οκτώβριο του 2010, μέχρι σήμερα συνεχώς. Αρχικά προσλήφθηκε μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ με ετήσια Σύμβαση Μίσθωσης Έργου, ύστερα από σχετική προκήρυξη που εξέδωσε ο Δήμος και διαγωνιστική διαδικασία που προέκυψε σύμφωνα με το νόμο.

Για τα επόμενα 4 χρόνια, δηλαδή μέχρι 31-12-2014, ακολούθησαν διαδοχικές ετήσιες ανανεώσεις της συνεργασίας της Ιατρού με τον Δήμο Τυρνάβου (και τα ΝΠ), από την Δημοτική Αρχή του πρώην Δημάρχου Τυρνάβου  κ. Μαλάκου.

Η νυν Δ.Α. ανανέωσε την συνεργασία με την Ιατρό Εργασίας για το έτος 2015 και πρόσφατα για το τρέχον έτος μόνον όσον αφορά τον Δήμο Τυρνάβου, χωρίς να περιλαμβάνει τα λοιπά Ν.Π. του Δήμου, για τα οποία το ζήτημα θα αντιμετωπισθεί όταν προκύψει στο άμεσο μέλλον.

Διερωτάται κανείς:

Από πού κι ως που κατηγορεί την Δ.Α. για νεποτισμό (μήπως δεν γνωρίζει τις έννοιες των λέξεων;), όταν ο Δήμος Τυρνάβου σεβόμενος την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία με την συγκεκριμένη Ιατρό, η οποία προσέφερε πραγματικά πολύτιμες υπηρεσίες και πολλές φορές πέραν των συμφωνηθέντων, οργανώνοντας εκ του μηδενός την υποχρέωση αυτή του Δήμου, απλά συνέχισε για ένα ακόμη έτος, την μεταξύ τους συνεργασία ;

Από πού κι ως που κατηγορεί τη Δ.Α. για ρουσφετολαγνεία, όταν όλες οι προσλήψεις διενεργούνται υπό το φως της διαφάνειας και τους συνεχείς ελέγχους των αρμοδίων εποπτευόντων αρχών;

Πόσο επικίνδυνη είναι η τοποθέτηση του κ. Ροντούλη που θέτοντας ζητήματα εντοπιότητας, αφήνει έντονα την δυσοσμία ενός ιδιότυπου ρατσισμού; Γιατί σύμφωνα με όσα περιήλθαν σε γνώση μας, ο συντοπίτης μας Ιατρός Εργασίας ήδη δραστηριοποιείται σε γειτονικό Δήμο και γενικώς σε επιχειρήσεις εκτός του Δήμου Τυρνάβου, συνεπώς με την παράλογη λογική του κ. Ροντούλη, θα έπρεπε να απολέσει το δικαίωμα της εργασίας του εκτός του Δήμου Τυρνάβου!!!

Πως και πόσο ανερυθρίαστα χαρακτηρίζει άγνωστο σε αυτόν επιστήμονα κατατάσσοντάς τον σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο;

Η υποσχόμενη «αποκατάσταση» στους ντόπιους επιστήμονες, τι άλλο μπορεί να είναι παρά μόνο το κλείσιμο του ματιού και χυδαία ρουσφετολογία προς υφαρπαγή ψήφων;

Πόσο μικρή χαρακτηρίζεται μια ομάδα του ενός ατόμου, δηλ. του «Αρχηγού» της Δράσης Πολιτών;

Η Δ.Α. Τυρνάβου, σεβόμενη τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους πολίτες του Δήμου, επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς στον γνήσιο εκφραστή των πρακτικών του χθες.

Γιατί αν τελικά πρέπει κάποιος να απολογηθεί για το δημόσιο βίο του είναι ο κ. Ροντούλης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ