ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην γεμάτη αίθουσα του Fun Club Τούμπα έκοψε τη πρωτοχρονιάτική του πίτα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου. 
Η συνάντηση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Προέδρου του Συλλόγου κ. Κατερίνας Στουμπογιάννη-Σιούλα, η οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από μέρους του Συλλόγου για προσφορά και καλή συνεργασία σε θέματα του σχολείου. Μάλιστα προέτρεψε και τους παρευρισκόμενους να γίνουν πιο ενεργά μέλη του Συλλόγου και να μην είναι παρόντες μόνο σε γιορτές και συνεστιάσεις.
Σε μια σύντομη και περιεκτική παρουσίαση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου η πρόεδρος ανέφερε ότι την περσινή χρονιά ο Σύλλογος:.

  • ανέλαβε το μεγάλο έργο της αγοράς νέας μικροφωνικής εγκατάστασης για το γυμναστήριο του σχολείου
  • Πρόσφερε συμβολικό δώρο σε όλους τους μαθητές για τα Χριστούγεννα
  • Ανέλαβε την εκτύπωση του αναμνηστικού λευκώματος για την ΣΤ Τάξη καθώς και την δημιουργία των DVD με φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών .
  • Προμήθευσε το σχολείο με είδη καθαριότητας
  • Ανέλαβε τη συμμετοχή του σχολείου μας στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι του Δήμου Τυρνάβου

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε το νέο μέλος του συλλόγου κ. Λάμπρος Καρακώστας και ευχαρίστησε τα καταστήματα της πόλης για την προσφορά των δώρων στη λαχειοφόρο αγορά. Τέλος, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Θεοδώρα Μπλάκου ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων για τη συνεχή και δημιουργική συνεργασία σε θέματα και προβλήματα που παρουσιάζονται ή υποχρεώσεις που αναλαμβάνει το σχολείο.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ