Δ. ΑΔΑΜ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

«Φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο με την επιχειρηματικότητα, ενώ όλα τα μέτρα που λαμβάνονται είναι εισπρακτικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν ευνοούν την ανάπτυξη», τόνισε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δ. Αδάμ.

epim1Με προτάσεις για την ανάπτυξη των εταιρειών που θα επιφέρουν νέες προσλήψεις και μείωση της ανεργίας ο κ. Αδάμ τόνισε ότι «θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και τις εξαγωγές», ενώ αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς για τη στήριξη και άψογη συνεργασία στάθηκε ιδιαίτερα στην «ψυχή» του Επιμελητηρίου Στέλιο Γιαννούλα που συνταξιοδοτείται μετά από 35 χρόνια προσφοράς.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Χρ. Κέλλας (ΝΔ) και Κ. Μπαργιώτας (Ποτάμι), ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου καθώς και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νταής.

Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

“Η κυβέρνηση αυτή έχει μετατρέψει τους ελεύθερους επαγγελματίες σε  «επαγγελματίες υπό ομηρία». Τώρα λοιπόν που όλες οι επαγγελματικές ομάδες έχουν αντιληφθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ τους θεωρεί εχθρούς, αντιδρούν και εξεγείρονται διεκδικώντας αλλαγή πολιτικής». Τα παραπάνω σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας με αφορμή την κοπή της πίτας του.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, για μια ακόμη φορά, τόνισε την ανάγκη συγκρότησης ενός «εθνικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας», σημειώνοντας ταυτόχρονα πως αυτό ετοιμάζει πλέον η ΝΔ με τη νέα της ηγεσία και έναν πρόεδρο που δεν εξελέγη τυχαία στην προεδρία της παράταξης, αλλά ανήκει στους ανθρώπους εκείνους, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως «η φωνή της κοινωνίας».

«Αυτή τη στιγμή είναι αναγκαία όσο ποτέ μια βαθιά και ειλικρινής αυτοκριτική γιατί πολλοί «παρασύρθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις σειρήνες του λαϊκισμού και ακολούθησαν τα εύκολα και μεγάλα λόγια, που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το αποτέλεσμα» επεσήμανε ο κ. Κέλλας, ο οποίος σημείωσε με νόημα πως η ανάληψη της εξουσίας από τον κ. Τσίπρα δεν έγινε με πραξικόπημα αλλά με την ψήφο της πλειοψηφίας όσων προσήλθαν στις κάλπες.

«Οφείλουμε όλοι μας να συγκροτήσουμε το παραγωγικό μέτωπο απέναντι στον λαϊκισμό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, τα όσα έρχονται θα είναι πολύ χειρότερα από όσα έχουμε ζήσει μέχρι τώρα», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ