ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΛΕΦΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ (ΦΩΤΟ)

Απύθμενο το θράσος των κλεφτών στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου όπου δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δρουν ανενόχλητοι, κατακλέβοντας σπίτια και περιουσίες των κατοίκων.

σμιχbana3 bana4 bana5 bana6Τελευταία θύματά τους το αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου το οποίο διέλυσαν κυριολεκτικά αλλά και ιδιωτικές γεωτρήσεις, από όπου έκλεψαν δεκάδες βάνες για να μπορέσουν να πουλήσουν το μέταλλο.

Οπως καταγγέλλει στο paidis.com ο αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Στέλιος Μιχαλόπουλος, οι δράστες προκάλεσαν τεράστια ζημιά στον ΤΟΕΒ διαλύοντας το δίκτυο από το οποίο αφαίρεσαν δεκάδες βάνες, ενώ όπως διαπίστωσε και ο ίδιος από την επιδρομή δεν γλύτωσαν και οι ιδιωτικές γεωτρήσεις σε όλη την αγροτική περιοχή του Αμπελώνα.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μιχαλόπουλο οι αγρότες είναι σε απόγνωση αφού σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία είναι αναγκασμένοι να υποστούν ένα ακόμη έξοδο, ενώ ταυτόχρονα είναι αποφασισμένοι για να προστατέψουν την περιουσία τους να ξεκινήσουν περιπολίες στα χωράφια, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο κ. Μιχαλόπουλος μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ